image

Ik wil mezelf kort voorstellen. Mijn ervaring als leerkracht in het vijfde en zesde leerjaar deed ik op in Antwerpen en in Deinze. Daarnaast volgde ik ook de cursus methode onderwijs. Na 10 jaar ervaring als leerkracht in het gewoon onderwijs nam ik de beslissing om de overstap naar het buitengewoon onderwijs te zetten. Samen met een aantal collega’s hebben we een school opgericht, in het begin met een veertigtal kinderen. Nu zijn we stilaan uitgegroeid tot een school van een tachtigtal leerlingen.

image

Ahoi bezoeker(tje)s, ik ben meester Bert, de pedagoog van de school. Ik probeer de leerkrachten van het type 2-team en de kleuters een beetje te helpen waar ik kan. Daarnaast kunnen jullie allemaal bij mij terecht voor stages, vragen over onze leerlingen die de school zullen verlaten of verlaten hebben, of voor een deugddoende babbel. Ik probeer alles op te lossen met een glimlach :)

image

Hallo! Ik ben juf Julie! Ik werk op de Veerboot als orthopedagoge. Een moeilijk woord hé?! Voor de meeste kinderen ben ik de praatjuf. Als het eens een beetje moeilijk gaat, proberen we samen naar een oplossing te zoeken. Sommige kinderen komen ook wekelijks een momentje bij mij op bezoek. Op deze momenten proberen we te leren om sociaal sterk in de wereld te staan!

image

Hallo, ik ben juf Lise!

Hallo! Ik ben juf Lise en ik ben de psychologe op school. Een spy – psy –syp-ologe, wat is dat? Wel, sommige kinderen komen elke week even bij me langs om te babbelen over hun talenten en kwaliteiten. Ook praten we over kleine en grote zorgen. Via tekenen, verhalen, klei en spel gaan we samen op zoek naar hulpmiddeltjes voor dingen die wat moeilijker zijn.

 

image

Ik ben juf Shalini en ik ben de verpleegster van de veerboot. Jullie kunnen altijd bij mij terecht met al jullie vragen van kleine, grotere en grote letsels tot een goed gesprek.

image

Hallo,

Ik ben meester Patrick. Sinds dit schooljaar geef ik techniek aan sommige leefgroepen. Computers ontmantelen of een auto de juiste instructies geven.. Voor ons heeft dit geen geheimen meer! Ook leren jullie bij mij al een beetje programmeren... Tot gauw!

 

image

Dag iedereen,

Ik ben juf Christa. Ik probeer iedereen te helpen met een brede glimlach. Ik ben heel veel bezig met facturen, telefoontjes beantwoorden, kopiëren en nog heel veel andere dingen. Ook als jullie een broodje willen bestellen, kunnen jullie dat bij mij doen. Vele groetjes!

 

image

Heej lieve vrienden,

Ik ben juf Evelien en draag zorg voor de allerkleinsten van de school. Samen met juf Kim ontdekken we al spelend de boeiende wereld in onze “Jip & Jannekes”-klas. We spelen in de hoekjes, leren uit de kring en werken met elkaar om zo vele nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Dikke knuffel en tot later misschien in ons klasje.

 

image

Hallo, mijn naam is Emma en ik vervang dit jaar juf Sarah in de Zonnekidsklas.

In onze gele klas leren we onszelf en de anderen beter kennen. Dat is soms niet zo gemakkelijk maar we helpen elkaar, want samen lukt het beter! Wij, als Zonnekids, groeien en stralen op ons eigen tempo zodat we het beste uit onszelf kunnen halen.

 

image

Hallo iedereen, ik ben meester Richard. Bij mij mogen jullie lopen, springen, rollen, .. Kortom, bij mij mogen jullie heel veel bewegen!

image

Hallo! Ik ben juf Delphine, dit jaar ben ik de juf van de vlinders.

De vlinderklas is een nieuwe paarse klas. Met maar liefst 6 toffe jongens leren we onze vleugels uitslaan. We leren fladderen in een veilige omgeving, soms al eens met vallen. Maar dan helpen we elkaar en proberen we het opnieuw.

image

Hallo!

Ik ben juf Evelien van de Blubjesklas. Dit is de jongste functionele klas. We voelen ons hier vaak als een vis in het water, maar niet altijd. We zijn niet altijd blij of altijd boos, maar iedere dag en op ieder moment kunnen we ons anders voelen. In onze klas proberen we dan ook zo goed mogelijk met al deze verschillende emoties om te gaan. Welkom allemaal in de Blubjesklas.

 

image

Hey,

Ik ben juf Saskia van de leefgroep de roosjes. Dit jaar zullen jullie mij niet terugvinden op school omdat ik verwachting ben van mijn eerste kindje. Juf Hanne en meester Dries vervangen mij in de klas. Tot snel!

 

image

Hallo! Ik ben juf Aline, de godsdienstjuf op onze school. In onze lessen schenken we aandacht aan alle mooie en belangrijke fases in het leven. We volgen samen het pad van Jezus. Ook ben ik een dagje de kleuterjuf en help ik ondersteunen in de klassen waar nodig.

image

Hallo, ik ben juf Sarah. Ik ben de juf van de Bloempjesklas. Elk ‘bloempje’ krijgt in onze klas de kans om aan zijn eigen tempo te groeien tot een stevige, zelfstandige bloem. We leren ook samenwerken, want samen kun je meer dan alleen. Samen vormen we een kleurrijk boeket.

 

image

Hallo,
Ik ben juf Sarah van de leefgroep de Zonnekids. Dit jaar ben ik afwezig omdat ik in de blijde verwachting ben van mijn eerste kindjes. Juf Emma vervangt mij in de Zonnekidsklas.

image

Hallo iedereen,

ik ben juf Isabelle van de leefgroep de Schildpadden.
In onze groene klas leren we op ons eigen tempo onszelf en elkaar kennen.
We leren omgaan met moeilijke momenten en genieten dubbel zo hard van de goede momenten.
Tot in de Schildpaddenklas!

 

image

 

Hallo,

Ik ben juf Romina van de leefgroep de Globes. In onze blauwe klas ontdekken we al varend over de woeste zee de hele wereld. We staan stil bij de moeilijke momenten en blijven zoeken naar onze innerlijke schat. Wees welkom in onze wereldklas!

 

image

Ik ben juf Wendy van de Berenklas, de bruine klas.

Ik leer de kinderen om niet altijd als een brulbeer door het leven te gaan, maar om af en toe warmte te geven met onze zachte berenvacht aan de andere Beren in de leefgroep. In de Berengrot is het vaak gezellig vertoeven en proberen we om met elke Beer om te gaan op een respectvolle manier. Iedereen is van harte welkom in onze knusse bruine grot.

 

image

Gegroet!

Ik ben juf Hilde van de Kikkers. In deze leefgroep bereiden we ons voor op de grote sprong richting middelbare school. We zoeken naar onze sterke kanten om deze verder te ontwikkelen, maar ook de moeilijker zaken gaan we niet uit de weg. We proberen steeds te leren en samen te werken in een sfeer van wederzijds respect. Welkom in de Kikkerklas!

 

image

Hallo, ik ben meester Dries.

Samen met meester Richard zorg ik ervoor dat jullie genoeg bewegen op school! Op woensdag geef ik ook les in de Roosjesklas.

 

image

Ik ben juf Margot en help jullie met jullie fijne motoriek. Ik help jullie, knippen, scheuren maar ook om je veters te knopen,… Bij de oudsten geef ik soms typlessen.

 

image

Hoi,

Ik ben Juf Stephanie, logopediste op deze school. De leerlingen die door woelige watertjes zwemmen voor rekenen, lezen, spreken en taal, komen bij mij. Bij sommige kindjes sta ik dan ook bekend als de juf met de trucjesdoos voor moeilijke klankjes, spelling- en rekenregels. Maar meestal door extra inoefening (individueel of in kleine groepjes) komen we ook al heel ver.

 

image

beste Veerbotertjes, ik ben juf Kim en help jullie, samen met juf Stephanie om goed te leren rekenen, je spelling onder de knie te krijgen,…

 

image

Heej iedereen!!! Ik ben juf Liesbeth en ik help jullie om beter te bewegen en ook om te leren jezelf tot rust te brengen.

 

image

Hallo,

Ik ben juf Hanne. Dit jaar vervang ik juf Saskia in de Roosjesklas met meester Dries. Dit schooljaar zullen wij ervoor zorgen dat alle Roosjes zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

 

image

Hallo!!
Ik ben juf Maaike en geef niet - confessionele zedenleer.
In de lessen zal ik je begeleiden in de zoektocht naar jezelf, de anderen en de wereld.
Dit doen we uiteraard via speelse activiteiten en leuke babbels. Bovendien zorg ik steeds voor een gezellige sfeer!

Tot in de klas!

 

image

Hallo, ik ben juf Ellen en ben de juf van de Blubjes, dit is de speelleerklas. In onze klas krijgt iedereen de kans om te groeien en open te bloeien. We zullen we er een boeiende en leerrijke tijd van maken, dit op een speelse manier. Ik kijk er naar uit om met de kinderen samen te werken. Vele grts, Ellen Schoutteet

 Vele grts,

Ellen Schoutteet

 

image

Hallo iedereen, ik ben juf Mieke.

Dit schooljaar zal ik de leerlingen van de Hartjesklas ondersteunen in hun leerproces. Eén van de belangrijkste zaken om dit proces te doen slagen is dat de kinderen van de Hartjes zich goed voelen in de klas. We leren dus veel over onze emoties en hoe we op een sociaal aanvaarbare manier met elkaar omgaan. Een boeiend proces om samen met de kinderen te beleven!

Tot later!

 

image

Ik ben meester Tim en sinds dit schooljaar ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van de computers op onze school. Is er een probleem? Laat het met weten en ik los het op!

 

image

Dag allemaal,

Ik ben Gerrit. Ik breng jullie veilig met de bus overal naartoe en dit doe ik steeds met de glimlach!

 

image

Dag iedereen,

Ik ben juf Marleen en ik zorg ervoor dat het lekkere eten tot bij jullie komt. Ik werk dus in de keuken en zorg ervoor dat er bestek en borden aanwezig zijn in de klassen en ik bak soms die lekkere frietjes voor jullie.

Smakelijke groetjes!

image

Hallo allemaal, Ik ben juf Gerda.

Ik ben ondersteuningsjuf. Ik werk met jullie in kleine rekengroepjes of taalgroepjes. Soms komen julllie daarvoor bij mij in de klas. Soms kom ik in jullie eigen klas om jullie daar, samen met de juf, te helpen.