image

Ik wil mezelf kort voorstellen. Mijn ervaring als leerkracht in het vijfde en zesde leerjaar deed ik op in Antwerpen en in Deinze. Daarnaast volgde ik ook de cursus methode onderwijs. Na 10 jaar ervaring als leerkracht in het gewoon onderwijs nam ik de beslissing om de overstap naar het buitengewoon onderwijs te zetten. Samen met een aantal collega’s hebben we een school opgericht, in het begin met een veertigtal kinderen. Nu zijn we stilaan uitgegroeid tot een school van een tachtigtal leerlingen.

image

Ik ben meester Bert en ben één van de coördinatoren van de school. Ik probeer samen met mevrouw directeur en juf Julie de school vooruit te helpen door gesprekken te hebben met de leerkrachten en indien nodig leerlingen te helpen, wanneer ze een moeilijk momentje hebben. Daarnaast geef ik ook de lessen Rots & Water aan de oudere groepen op school en zorg ik dat de stagiaires een goede mentor op de klasvloer krijgen.

image

Hallo! Ik ben juf Julie! Ik werk op de Veerboot als orthopedagoge. Een moeilijk woord hé?! Voor de meeste kinderen ben ik de praatjuf. Als het eens een beetje moeilijk gaat, proberen we samen naar een oplossing te zoeken. Sommige kinderen komen ook wekelijks een momentje bij mij op bezoek. Op deze momenten proberen we te leren om sociaal sterk in de wereld te staan!

image

Hallo, ik ben juf Lise!

Hallo! Ik ben juf Lise en ik ben de psychologe op school. Een spy – psy –syp-ologe, wat is dat? Wel, sommige kinderen komen elke week even bij me langs om te babbelen over hun talenten en kwaliteiten. Ook praten we over kleine en grote zorgen. Via tekenen, verhalen, klei en spel gaan we samen op zoek naar hulpmiddeltjes voor dingen die wat moeilijker zijn.

 

image

Dag iedereen,

Ik ben juf Christa. Ik probeer iedereen te helpen met een brede glimlach. Ik ben heel veel bezig met facturen, telefoontjes beantwoorden, kopiëren en nog heel veel andere dingen. Ook als jullie een broodje willen bestellen, kunnen jullie dat bij mij doen. Vele groetjes!

 

image

Hey, mijn naam is juf Evelien en ik draag zorg voor de allerkleinsten bij ons op school. Wij ontdekken en leren samen in de verschillende hoekjes van ons Jip&Jannekes klasje. Dikke knuffel en misschien tot binnenkort.

 

image

Hallo, mijn naam is juf Emma en ik geef dit jaar les aan de Bloempjes. In onze groene klas leren we onszelf en de anderen beter kennen. We leren samen werken, leven en proberen elkaar steeds beter te begrijpen. Iedereen groeit hier sterk en stevig op een eigen tempo.

 

image

Hallo iedereen, ik ben meester Richard. Bij mij mogen jullie lopen, springen, rollen, .. Kortom, bij mij mogen jullie heel veel bewegen! Ook geef ik sinds dit schooljaar atelier techniek. Benieuwd? Kom maar langs!

image

Hallo! Ik ben juf Delphine, dit schooljaar en ik sta bij de Vlinders.

image

Hallo!

Ik ben juf Evelien van de Blubjesklas. Dit schooljaar zal je mij niet terugvinden op school omdat ik van mijn eerste kindje ben bevallen.

 

image

Hey,

Ik ben juf Saskia van de leefgroep de roosjes. Dit jaar zullen jullie mij niet terugvinden op school omdat ik bevallen ben van mijn tweede kindje. Tot snel!

 

image

Hallo,
Ik ben juf Sarah van de Leefgroep de Zonnekids. Ik ben momenteel niet aanwezig op school omdat ik bevallen ben van mijn tweede kindje.

image

 

Hallo,

Ik ben juf Romina van de leefgroep de Globes. In onze blauwe klas ontdekken we al varend over de woeste zee de hele wereld. We staan stil bij de moeilijke momenten en blijven zoeken naar onze innerlijke schat. Wees welkom in onze wereldklas! Op dit moment ben ik wel thuis omdat mijn eerste kindje aan het groeien is in mijn buik! Juf Rianne vervangt mij bij de Globes.

 

image

Ik ben juf Wendy.

Ik sta dit jaar in de Blubjesklas.

 

image

Gegroet!

Ik ben juf Hilde van de Kikkers. In deze leefgroep bereiden we ons voor op de grote sprong richting middelbare school. We zoeken naar onze sterke kanten om deze verder te ontwikkelen, maar ook de moeilijker zaken gaan we niet uit de weg. We proberen steeds te leren en samen te werken in een sfeer van wederzijds respect. Welkom in de Kikkerklas!

 

image

Hallo, ik ben meester Dries.

Samen met meester Richard zorg ik ervoor dat jullie genoeg bewegen op school! Ook sta ik met juf Hilde in de Kikkerklas.

 

image

Ik ben juf Margot en help jullie met jullie fijne motoriek. Ik help jullie, knippen, scheuren maar ook om je veters te knopen,… Bij de oudsten geef ik soms typlessen.

 

image

Hoi,

Ik ben Juf Stephanie, logopediste op deze school. De leerlingen die door woelige watertjes zwemmen voor rekenen, lezen, spreken en taal, komen bij mij. Bij sommige kindjes sta ik dan ook bekend als de juf met de trucjesdoos voor moeilijke klankjes, spelling- en rekenregels. Maar meestal door extra inoefening (individueel of in kleine groepjes) komen we ook al heel ver.

 

image

Ik ben juf Kim en help jullie, samen met juf Stephanie, om goed te leren rekenen, je spelling onder de knie te krijgen en je lievelingsboek te lezen. Al spelende leren we heel wat woordjes bij!

 

image

Hallo!! Ik ben juf Maaike en geef niet - confessionele zedenleer. In de lessen zal ik je begeleiden in de zoektocht naar jezelf, de anderen en de wereld. Dit doen we uiteraard via speelse activiteiten en leuke babbels. Bovendien zorg ik steeds voor een gezellige sfeer!

 

image

Ik ben juf Ellen en vervang juf Saskia in de leefgroep van de Roosjes. De kinderen groeien en bloeien tot een mooie, respectvolle roos. Iedereen mag er zichzelf zijn en we zijn er voor elkaar.

 

image

Ik ben meester Tim en sinds dit schooljaar ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van de computers op onze school. Is er een probleem? Laat het met weten en ik los het op!

 

image

Dag allemaal,

Ik ben Gerrit. Ik breng jullie veilig met de bus overal naartoe en dit doe ik steeds met de glimlach!

 

image

Dag iedereen,

Ik ben juf Marleen en ik zorg ervoor dat het lekkere eten tot bij jullie komt. Ik werk dus in de keuken en zorg ervoor dat er bestek en borden aanwezig zijn in de klassen en ik bak soms die lekkere frietjes voor jullie.

Smakelijke groetjes!

image

Hallo! Ik ben Mosstafa en ik help op de bus en tijdens het toezicht.

image

Hallo. Ik ben juf Evi en ik sta dit jaar in de Hartjesklas.

image

Hoi, mijn naam is Yamina. Samen met juf Evelien sta ik in voor de allerkleinsten op school. We zorgen voor voor fantastische activiteiten waardoor kinderen niet meer weten dat ze aan het leren zijn.

image

Ik ben Tine busbegeleidster van bus 114. Dat wil zeggen dat ik elke schooldag de kindjes thuis ga afhalen en naar school breng en ze 's avonds weer in omgekeerde richting terug naar huis breng. Vele busgroetjes!

image

Hallo! Ik ben Nancy van bus 115 en ik haal de kindjes veilig op en breng ze veilig thuis. Tot op de bus!

image

Hoi, ik ben Connie van bus 116. Ik ben steeds het zonnetje in huis en op de bus en ik zorg ervoor dat iedereen veilig op zijn bestemming komt!

image

Ik ben Kelly van bus 117. Ik zorg goed voor jullie kindjes op de bus en zorg dat ze overal veilig toekomen.

image

Hallo! Ik ben Katrien en zorg ervoor dat de toezichten goed verlopen!